31/8/11

Εσπάσαν τα νερά

http://62.103.128.215/images/fun/43601-253-1%281%29.jpg


Είχα ξεκινήσει ένα ποστ για το παιχνίδι Γερμανία-Κίνα, που μετατράπηκε σε Γερμανία-Φύρομ και Χίλιες Νύστες αλλά ήρθα σπίτι κι ανακάλυψα πως δεν έχουμε νερό. Σε κυνική διάθεση η Φύση, άρχισε μόλις τώρα να βρέχει. Χμ...
  Ο Λάβης πανικόβλητος, οι γειτόνες επίσης. Η πολυκατοικία σε έκακτη συνεδρίαση για το υδραυλικό μυστήριο που μας έκοψε το νερό...(Καμιά σωλήνα εκοιτάξετε αν έσπασε;)
Μόνο η Μωβ βρίσκεται σε νιρβάνα,μετά από τόσα χρόνια λειψυδρίας στη Μεγαλόνησο. Όμως εδώ δεν έχουμε καν εφεδρικά παγούρια με νερό. Πήγα να νευριάσω λίγο με τον Λάβη που μόλις τον πληροφόρησα για την ανυδρία στο διαμέρισμα,το 1ο που σκέφτηκε να απαντήσει ήταν: "Για αυτό πρέπει να πλένεις τα πιάτα αμέσως μετά το μαγείρεμα!" ενώ το ενδεχόμενο πως τα άπλυτα σκεύη/πιάτα είναι το τελευταίο από τα προβλήματα μας δεν το αντιλαμβάνεται...ακόμη...
 Αγόρασα τέσσερις πεντάλιτρες μπουκάλες νερού και βλέπουμε. Κι άσε τους άλλους να πνίγονται στην τελευταία σταγόνα νερού που έπεσε από την βρύση τους. Χμ...πάω να δω τί γίνεται στο υπόγειο με τα υδραυλικά. Αναλαμπή! Αναλαμπή! :Ρ
Νερό κυλάει έξω από το υπόγειο και τρέχει στα γκαράζ. Χμ...Σπασμένη σωλήνα; Σπασμένο σύστημα πίεσης;
Έστειλα σχετικό ίμεϊλ στην Εταιρεία Σπιτονοικοκυρά μας, κι ευτυχώς απάντησαν αμέσως. Το συνεργείο θα βρίσκεται σε λίγο εδώ. Ο Λάβης ακόμη να επιστρέψει από την Μάζωξη των Ενοίκων.  Πάω να τους πω ότι πρόβλημα ίσως λυθεί...

...
Πλησιάζουν Μεσάνυκτα. Πήγα στη Μάζωξη για να τους πληροφορήσω πως Έρχεται Συνεργείο. Θύμωσαν διότι μάλλον ήθελαν να ξεσκάσουν από τις έγνοιες τους με την Γκρίνια για το Νερό. Και σαν σε Χορωδία, πέταξαν ένα "Ααααααααααααααααααααααααγκρρρρρ".  Λάβης βέρι πράουντ οφ Μωβ. Τουρκάλα γειτόνισσα με φίλησε σταυρωτά γιατί τους έσωσα το Ραμαζάνικο τραπέζι. Πέρασε από το διαμέρισμα και μας έφερε Αρνί, Μαντί και  ΚΟΥΠΕΣ! Μόνο που δεν έκλαψα από τη συγκίνηση. Κούπες σπιτικές, ούτε 1 λίρα ούτε 2 πάουντς (άσχετο κι όμως αλησμόνητο).
Το νερό ήρθε λίγο μετά τις δέκα τη νύχτα. Βγήκα έξω και κέρασα καφέ και σάντουιτς τους τεχνικούς. Ναι, πληρώνονται για τέτοιες έκτακτες εργασίες μα θα μπορούσαν κάλλιστα να μείνουν στο σπιτάκι τους και να μην δέρνονται στο κρύο με τα νερά. Τεχνικοί πολύ χάππι για τα σάντουιτς. Και για τον Νες.
Μωβ απόψε δεν μαγείρεψε (χάρη στην γειτόνισσα και τα καλούδια της) αλλά  καπούτ.

Καληνυχτούδια-απολαύστε το τελευταίο Αυγουστιάτικο Φεγγάρι!



7 σχόλια:

  1. :) Ευτυχώς που ελύθηκε το πρόβλημα τζαι ευτυχώς που είσαι κοψονούρισσα τζαι παρατηρητική. Εδιπλώθηκα πάντως που τα γέλια με το σχόλιο του Λάβη με τα πιάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντεφ μου,
    χαχαχα αλληλοσχολιάζαμε! :)))))))))))))))))))))))))))))))))
    ευτυχώς ελύθηκε το πρόβλημα, να εν καλά οι άνθρωποι!
    Το σχόλιο του Λάβη έγινε για να έχει τον τελευταίο λόγο στη μάχη "Πότε και ποιός πλένει τα πιάτα!"
    Καληνύχτα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παθαίνουμεν το συχνά. Εξαναπρόσεξα το :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζαι εγω μόλις έκαμα παρόμοιας φύσεως ανακαλύψη στο εργαστήριο........τι σου είμαστε εμείς οι κοψονουρες Κυπραίες!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελίκά τα πιάτα πότε θα τα πλυννήσκετε; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άγχώθηκα από τον τίτλο ότι κάποια δεν πρόλαβε να πάει να γεννήσει.
    φτιάχτηκε το πρόβλημα ή ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Defiance, ναι, τρου στόρι!
    :))))))))))))))))))))))))))))))

    Πρασινάδα μου,
    ο δικός σας τεχνικός εν για ξύλο!Εδώ ευτυχώς σπάνια δεν υπάρχει σεβασμός έναντι σε μια κοπέλα,όσο χρονών κι αν είναι. Πόσο μάλλον σε κοψονούρισσες Κυπραίες!
    ;)))))))))))))))))))))))))))))

    Ινβ,
    χαχαχαχαχα
    ας τα πλένΕΙ όποτε θέλει!
    ναι,αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα!
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))

    Μάνα,
    εμ υδραυλικής φύσεως και τα δύο,φαντάζομαι... :)
    Στις δέκα και κάτι πρέπει να διορθώθηκε, είχα αφήσει ανοικτή τη βρύση να το υποδεχθούμε!
    Ευτυχώς ήταν πολύ καλοί οι τεχνικοί που ήρθαν,να είναι καλά τα πλάσματα!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κυματοθραύστες