30/9/13

Υποκρισία






Οι συλλήψεις του Σαββάτου ήταν μια ιστορική αρχή; Δεν ξέρω,μακάρι. Οι ιστορικοί μας θυμίζουν μια αντίστοιχη σύλληψη,πριν σχεδόν ένα αιώνα,που δυστυχώς δεν έφερε τη σωτηρία από την καταστροφική μανία του ναζισμού.
Βέβαια ποιός ξέρει; Μπορεί απλώς ν' αναβλήθηκε για λίγο η ιστορία  τότε,χωρίς τη σύλλυψη η καταστροφή να ερχόταν νωρίτερα. Εξάλλου δεν ανέβηκε μόνος του ο Χ στην εξουσία,όλο και κάποιοι κύκλοι τον υποστήριξαν μέχρι τέλους.

Στο τώρα; Προσωπικά νιώθω προσβεβλημένη από την υποκρισία της Ε.Ε.
Καταδικάζει την ύπαρξη νεοναζιστών στην Ελλάδα,απαιτεί από την τοπική κυβέρνηση-η οποία ψοφάει για επιστροφή των ψήφων στο μαντρί της ΝΔΠασοκικής αυλής-να δράσει άμεσα ενάντια στην εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. αλλά στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τίποτα.

 Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης γιατί ζητάνε και καλά " την πολυφωνία και διατήρηση της Δημοκρατίας"; Λίγα έκαναν οι ακραίοι ρατσιστές στα δικά σας μέρη; Δεν έχει διαβρωθεί εκεί το σώμα της Αστυνομίας από τους νεοναζί;

Πολλά κι εγκληματικά τα κρούσματα σε μια Ευρώπη,που διψάει για ανάπτυξη και δουλειά,και οι πιο εύκολοι στόχοι της λαϊκής οργής είναι οι αβοήθητοι μετανάστες. Καμιά φορά και οι πολίτες που δεν μοιάζουν ν΄ανήκουν στην περιοχή λόγω διαφορετικών χρωμάτων και χαρακτηριστικών.

Βέβαια,η νομοθεσία που μετατρέπει τους μετανάστες σε φορολογούμενους πολίτες της Δημοκρατίας,υπάρχει προ πολλού σε άλλες χώρες, στα δικά μας τα μέρη είναι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε τις απαραίτητες μετατροπές για το κοινό καλό.

Μπορεί και να λανθάνομαι βέβαια...



2 σχόλια:

  1. Θυμασαι οταν μπηκαν στην Αυστριακη κυβερνηση οι ακροδεξιοι; Φωνες κακο δεν τους ηθελαν στα ευρωπαικα σωματα. Λιγους μηνες μετα καταλαβαν τι μαλακια εγινε. Προχτες το κομμα των ελευθερων πηρε 20τοις εκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κυματοθραύστες