22/12/12

got the santa blues

Η Κολόνα παράπονο. Η Γρούτα παράπονο. Η Ντάγκερ παράπονο.
Πρωί πρωί Σαββάτου,πριν ακόμη προλάβουν να πλύνουν τα δόντια τους,πριν καν τις ξυπνήσουν παιδιά,σκυλιά και γείτονες που πετάνε σκουπίδια στο γειτονικό χωράφι τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπ στον Μπλόγκερ να εντοπίσουν τον Σήκρετ Σάντα τους. τς τς τς
 Δεν έπρεπε να ήσασταν ήδη στα χαώδη ψώνια του τελευταίου χριστουγεννιάτικου Σαββατοκύριακου; :Ρ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

Παρεμπιπτόντως,ούτε η Μωβ είδε ακόμη τον Σάντα της αλλά επειδή πέρσι άργησε και η ίδια -ταξίδια και περιπέτεια με την υγεία- ξέρει ότι καμιά φορά χρειάζεται υπομονή. Πώς λέμε "Grow up?"...κάτι τέτοιο.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως...όσοι τελειώσατε με τα δώρα από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού,πήρατε χθες το εξαφανιζόλ και αρχίσατε ήδη τις Γιορτές/Διακοπές...τς τς τς πώς να μην έχουμε παράπονο μετά οι υπόλοιποι;
Τέσπα,τέσπα...


Η μπλόγκερ που μου έτυχε,φαίνεται καλό παιδάκι. Πρόσφατα άρχισε να γράφει όμως,και με ταλαιπώρησε.Δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στη διαδικασία δώρου. Αν ήμασταν στην πραγματική ζωή μάλλον θα σου χάριζα μια δωροεπιταγή...που δεν τις πολυπάω αλλά τί να κάνεις όταν δεν υπάρχουν καν 10 αναρτήσεις στον μπλόγκερ=μόλις σε γνώρισα; Χμ...

ebay




Να της δωρίσω ένα βιβλίο συνταγών "1000 +1 τρόποι για να μην κάψετε τη σούπα;" ...όχι,δεν ήταν αυτή που προκάλεσε τον συναγερμό λόγω σούπας,κάποια γειτόνισσα της ήταν.
Χμ...


sigmalive

Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να πηγαινοέρχεται Κύπρο; Να το μοιραστούμε καλύτερα,να πηγαινοερχόμαστε όποτε την πεθυμήσουμε.

Κι αν πεθυμήσεις περπάτημα στην Κύπρο πού θα το κάνεις; Πού να περπατήσεις; Αν υπάρχουν πεζοδρόμια στην πόλη είναι κτισμένα στις τέλειες αναλογίες ανορεξικής γάτας...πώς έκαναν τους δρόμους παλιά;το πλάτος αρκετό για να ίχωράει ένα φορτωμένο γαϊδούρι και τώρα το αυτοκίνητο πρέπει να ρουφήσει την κοιλιά του για να περάσει... Ε,ακόμη χειρότερα τα πεζοδρόμια μας.

Το πρώτο δώρο λοιπόν,είναι η πολεοδομική ανανέωση της Νήσου. Πεζοδρόμια,ποδηλατόδρομοι και πεζόδρομοι παντού.Για να βάζεις τη μουσική στο πλέϊερ και να μπορείς να απολαύσεις περπάτημα ή ποδηλατάδα χωρίς το άγχος να σε παρασύρει βλαμμένος κύπριος οδηγός,που θα σου ζητάει και τα ρέστα,ενώ μπήκε μονόδρομο...("Πήαιννε πιο τζει μάνα μου να μεν σε πατήσουμε!")

Το δεύτερο δώρο είναι ένα microwave για το μεσημεριανό διάλειμμα στο πανεπιστήμιο,μπορείς να το τοποθετήσεις στο ιδιαίτερο κουζινάκι αν θέλεις. Δεν ξέρω αν έχεις το δικό σου γραφειάκι ή όχι,σίγουρα αν το έχεις -τυχερή!-θα μπορείς να τοποθετήσεις εκεί το μάικρο...και να κόβεις εισιτήρια εισόδου και χρήσης από ανυπόμονους και πεινασμένους μεταπτυχιακούς και διαδκτορικούς! ;))))))))))))))
Καλά,καλά.Εννοείτως πως το μάικρο θα συνοδεύεται κι από ένα σούπερ σάιζ κασόνι πακέτα νέσκαφε! Τί να τα κουβαλάς τώρα πέρα δώθε;
Α,και η θρυλική διαφήμιση της Νέσκαφε,που δεν ξέρω αν πρόλαβες αλλά κάθε ελληνόφωνος νεσκαφολάτρης οφείλει να γνωρίζει! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Πόσο χορό κάναμε με αυτήν τη διαφήμιση,παιδάκια!!!



Και για όποτε πεθυμάς τον αδερφό σου,ένα τέλειο τηλέφωνο χόλογκραμ,για τηλεφωνία με τηλεμεταφορά της εικόνας σου.Και να μιλάτε,και να είστε μαζί στο ίδιο μέρος...ή σχεδόν. Πώς ήταν στο HIMYM? Έτσι,απλά στα 2012/13 και όχι στα 2021! :))))))))))))))))))))


Μα να μείνεις χωρίς τραγουδάκι;
ένα μπλου


κι ένα λάιτ! (καλά ...όχι και τόσο λάιτ..)




Αν πας Κύπρο για τις Γιορτές,
να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ,απολαμβάνοντας σπιτικό φαγητό, την παρέα της οικογένειας και των φίλων σου,και ό,τι πεθύμησες από τη Νήσο.
Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!!!


9 σχόλια:

  1. Αμαν σε ατομα που μόλις εγνωρισες κάμνεις έτσι δώρα, τοτε σκεφτου τι θα εκαμνες σε αλλους που ξέρεις καλα!

    Καλές γιορτες στα χρωματιστά κορίτσια, Μωβ και Μπλε! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι... :))))

      Στη λίστα κυρία Πρας,στη Λίστα!
      φιλιά,Καλές Πρασινογιορτές!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε Πρας! Επίσης! Σε όλους!

      Διαγραφή
  2. Ατε ρε που εκαμνα ΕΓΩ παράπονα. Παραπάνω ενευριασα που το σπασμένο cd. Εν τζεινη άλλη που μας επελλανε!

    Ωραία δώρα, αν και πράγματι δύσκολο το εργο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά για το σιντί,εννοείται να θυμώσεις!
      Εγώ περιμένω 14 ταινίες να επιστρέψουν σήμερα στο σπίτι ...τους! :))))))
      Ε δύσκολο,έπιασε και η Πρας τις ετοιμασίες για τις Γιορτές,ξέχασε να μας προσθέσει στη λίστα...
      φιλιά

      Διαγραφή
  3. εν ωράια όμως που μέσω του secret santa ανακαλύπτουμε καινούργια blogs!!

    ωραία τα δώρα σου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι,είναι ωραία να ανακαλύπτεις νέα μπλογκς μέσω παιχνιδιών :)))))))
      εσύ έβαλες και δεύτερο μέρος,θα περάσω αργότερα για ανάγνωση!
      φιλιάαααααα

      Διαγραφή
  4. :)) Μου άρεσαν πολύ τα δώρα μου μώβ ευχαριστώ πολύ!!! Απολογούμαι που σε δυσκόλεψα... Το εκτιμώ ιδιαίτερα που δεν εγκατέλειψες την προσπάθεια παρά την δυσκολία της αποστολής!
    Btw έγραψα ένα ποστ πιο προσωπικό για να σε βοηθήσω αλλά δεν πρόλαβα να το δημοσιεύσω. Ήθελα να του κάνω ακόμα μια ανάγνωση αλλά μετά είδα ότι έλαβα τα δώρα μου!
    Ευχαριστώ και για τις ευχές και αντοποδίδω! Ελπίζω να περάσεις και εσύ υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάιτ Μπλου μου, χαίρομαι που σου άρεσαν!
      Όσο για την ανάρτηση,κάνε την και τώρα,γιατί όχι;
      πολλά φιλιά

      Διαγραφή

κυματοθραύστες