5/6/12

Ο γείτος ο μπλου

Χθες το βράδυ-δεν του πάει το "ψες" διότι ήταν ακόμη μέρα- πεταχτήκαμε παρέα με τον Μάρσαλ στο σούπερμαρκετ για μικρά ψώνια τελευταίας στιγμής.

Τα παιδάκια που συνήθως κουφαίνουν τον κόσμο από τις φωνές τους,είχαν μαζευτεί δίπλα στους γονείς τους,τρομαγμένα από την παρουσία αστυνομικών.

Πέντε αστυνομικοί είχαν σταθεί στην είσοδο της διπλανής πολυκατοικίας,"άλλοι δέκα είναι πάνω!" μου είπε η 35άρα σέξυ τουρκάλα γειτόνισσα. Η πιο φιλική της πολυκατοικίας μας,πάντα χαμογελαστή,πάντα βαμμένη έντονα,με την ξανθή αλογοουρά εκκρεμές της,με τα παιδάκια της να την πλαισιώνουν.

Σταθήκαμε για 2-3 λεπτά περισσότερο από περιέργεια. " Λες να έκλεψαν κανένα; " με ρωτά. "Δεν νομίζω,τόσοι αστυνομικοί για μια διάρρηξη;" της απαντώ,κι αποχαιρετώ βιαστικά καθώς ο Λάβης κοιμάται και στο φούρνο έχω βάλει τα λαζάνια των μικρών,που θα μας έρθουν κατά τις 9μιση για δείπνο.

Μεταμεσάνυχτα,
μπαίνω στο διαδύχτιο.

" Ο χασάπης του Καναδά συλλαμβάνεται 500 μέτρα από το σπίτι μου!" δηλώνει η φίλη μου η γαλλίδα στο Φουμπου της.

Συγκρίνω πληροφορίες. "Η σύλληψη έλαβε χώρα σε ένα ίτνερνετ καφέ στην κάτω λεωφόρο.Ο ύποπτος καθόταν στο τάδε κομπιούτερ" Μάλιστα μάλιστα...ο αριθμός του κομπιούτερ ...γιατί;
Διαβάζω τις ειδήσεις της ημέρας. Η φωτογραφία ενός πανέμορφου αγοριού με χαρακτηριστικά Μπάρμπι (ο Κεν είναι πιο βαρβ) και μάτια παγόβουνο σε μπλε φόντο, έχει κατακλύσει τις ειδήσεις. Αυτός είναι λοιπόν ο "χασάπης"... Μάλιστα...

Τον έχω δει. Τον "γνωρίζω".Κρύβει πάντα το πρόσωπο του σε μια κουκκούλα ή ένα καπέλο και περπατά γρήγορα. Υπερβλικά γρήγορα.

Αναρωτιέσαι τί μπορεί να μετατρέψει έναν άνθρωπο σε δολοφόνο. Ποιά ορμή τον αναγκάζει να συνεχίσει τη φρίκη και μετά τη δολοφονία.

Αν υπάρχει πιθανότητα για αυτόν να βρει κάποτε τη γαλήνη,
και πόσο εύκολο μπορεί να τη χάσει ο οποιοσδήποτε από εμάς,τους "νορμάλ".

"Ευτυχώς που δεν έκανε κάτι σε κάποιον εδώ δεν λες;"

μμμμ....ευτυχώς.


16 σχόλια:

  1. σήμερα το πρωί το θκιάβαζα... :$

    από ότι εθκιάβασα το θύμα και ο θύτης είχαν σχέση...

    λεπτές οι ισορροπίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είχαν σχέση όντως,στην αρχή νόμισα πως επρόκειτο για σίριαλ κίλλερ. Αλλά το τί έκανε με το σώμα του θύματος πώς μπορεί να εξηγηθεί;
      πολύ λεπτές και να φυλαγόμαστε από την οργή μας...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. "Απίστευτο!" δεν λες τίποτα.
      Προσεχτικά τώρα; Αν ο ύποπτος είναι και ο πραγματικός καταζητούμενος δράστης τότε ευτυχώς τον πιάσανε!
      :)

      Διαγραφή
  3. Εν τουτο που λαλείς ενιξερεις ποτέ ποιος κυκλοφορεί ανάμεσα μας!

    Ευτυχως που έσhεις τον Μάρσαλ για προστασία......
    (να λαλουμε τζαι καμια πελλαρα γιατι καμια φορα σκεφτουμαι αν τα θωρουμε μονο σοβαρα, εν να πελλάνουμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν ξέρεις...ο Μάρσαλ είναι αγκαλίτσας προς το παρόν,καμία σχέση με σκύλο προστάτη,χαχαχαχα
      ;))))))))))))))))

      Διαγραφή
  4. Ενω μανα μου στην κυπρο που το δευτερολεπτο θα ηξεραν οι γειτονες οτι η αστυνομια συνελαβε τον ταδε που εν γιος του ταδε που εφκαινε με τη ταδε (οι αλλοδαποι εξαιρουνται). Τζαι επισης τα καναλια θα εφταναν πριν την αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δεις πόσο σοβαρή είναι η ενημέρωση στη Νήσο! :))))))))))))))))))))))
      Νομίζω περισσότερο από όλους τα έχασε η γριά γειτόνισσα άλλως "τοίχοι του κτηρίου". Δικαιολογείται όμως καθώς ο ύποπτος δεν έκλεισε ούτε μήνα εδώ,πιθανόν μερικές μέρες.

      Διαγραφή
  5. oh my god..εν που τούτα που νομίζεις εν θα συμβούν ποττέ σε σένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω Ράνια μου: όσο ξωμακραίνεις από την εφηβεία τόσο πιο έντονα διαπιστώνεις πως ω ναι,μπορεί να συμβεί και σε σένα! :/ :)

      Διαγραφή
  6. Ωχ ναι, εν στη περιοχή που πάω Γερμανικά που τον εσυλλάβαν.
    Εχτές έμαθα την είδηση όμως. Και εκείνο που με παραξένεψε παραπάνω ήταν πως ο Τούρκος που είχε το ίντερνετ καφέ εκατάλαβε τον γιατί ο "χασάπης" έβλεπε στο πισί ειδήσεις για τον εαυτό του!
    Σήμερα θέμας επροσπαθούσα να πω την είδηση στη δασκάλα μου στα γερμανικά επιπέδου Β1 που ξέρω, γιατί εν είχε ιδέα τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κυματοθραύστες