9/3/12

Κίτρινη Γωνία

http://www.yellowkorner.com/Visuels/Article/578x405/721.jpg


Την περασμένη Κυριακή,στη βόλτα μας στο κέντρο, θέλοντας και μη περάσαμε από τον τουριστικό δρομάκο των ωραίων σπιτιών.

Μου αρέσει να βλέπω μαζεμένους παγοχωρίτες δημιουργούς αλλά εκεί πλέον βρίσκεις αποκλειστικά διεθνείς αλυσίδες,καμουφλαρισμένες με λουκανικοπολίτικη αύρα.
Άντε και μερικά καταστήματα ρετρό,2ου χεριού,βιντάζ, όλντι, όπως θέλετε πέστε το. Δεν ξέρω πόσο ρετρό είναι η πεντάχρονη φούστα του Η&Μ ούτε μπορώ να εκτιμήσω την τσάντα της ίδιας συλλογής. Λόγω αγάπης για το παλιό, προτιμώ να φυλάξω μερικά χρήματα και να αγοράσω τη τσάντα προπερασμένων δεκαετιών-μα να μην τις φυλάξεις βρε γιαγιά;μα ούτε μια βρε γιαγιά;- ή κάποιο κόσμημα από την ίδια εποχή. Αυτό,σε καταστηματάκια σπαρμένα σε όλη την πόλη, κάποια κρυμμένα καλά μυστικά, κάποια πλέον μοδάτα,τραβήξανε τις τιμές προς την ατμόσφαιρα, θέλεις μάσκα οξυγόνου για να τολμήσεις να ρίξεις μια ματιά.

Πού ήμασταν; Α ναι,
Στο νέο δρομάκο με τα ωραία σπίτια! :)

Με την Τέχνη ο Λάβης δεν τα πάει και πολύ καλά, δεν καταφέραμε να βάλουμε πίνακα στο σπίτι. (κυρίως γιατί δεν θέλω να φέρω το προσωπικό μου γούστο στους κοινούς μας χώρους,άσχετο που ούτε το γραφείο μου στη βιβλιοθήκη δεν είναι πια δικό μου!)
Μόνο μερικές πινελιές εδώ κι εκεί, φωτογραφικές ως επί τω πλείστω.
Στη βιτρίνα της γκαλερί Κίτρινης Γωνίας όμως, μπήκε πρώτος.

Μέινστριμ στο κόκκαλο,τί να του πεις. Παιδάκι μου,είναι αλυσίδα! ΔΕΝ είναι άξιουαλ γκάλλερι! Είναι είναι! Ας μπούμε. Εσύ δεν παραπονιέσαι ότι δεν ασχολούμαι με τις Τέχνες; Τώρα γιατί κλωτσάς;

Καλλιτεχνικές φωτογραφίες από 30 έουρος (Καπουτζίδης ρισπέκτ).

Μ΄αρέσει η Φωτογραφία, εδώ υπάρχουν "τέχνες"όλων των γούστων του Λάβη. Ίσως βρει κάτι καλό.Σίγουρα όχι 30 έουρος (Καπουτζίδης ρισπέκτ).
Ομολογώ πως μου άρεσαν αρκετά έργα.

Στην ιστοσελίδα του Yellow Corner θα δεις πως η γκαλλερί  είναι όντως υποκατάστημα,ΑΛΥΣΙΔΑ-τί άλλο;
καμουφλαρισμένο ως μικρή γκαλλερί της γωνίας, για όποιον μπερδεύει το άρωμα του παστουρμά με το άρωμα του κάριβουρστ. Δεν σας αρέσει η παρομοίωση; Αυτή σκέφτηκα προχτές, τί να γίνει;
Φταίνε τα καμουφλαρισμένα γυράδικα της περιοχής, πού είτε σούσι είτε φαλάφελ προσφέρουν, τους ίδιους πελάτες έχουν, πεινασμένους τουρίστες,νεαρούς ως επί τω πλείστω.
Όπως και να΄χει.
Νομίζω πως η βόλτα αξίζει τον κόπο αν ψάχνετε για καλλιτεχνικές φωτογραφίες.Στην ιστοσελίδα ή στα καταστήματα τους που είναι σπαρμένα σε αρκετές  Μητροπόλεις-τελικά η 5χρονη φούστα του Η&Μ κερδίζει έδαφος στις ρετρό αγορές,δυστυχώς.





9 σχόλια:

  1. Χαχαχα εσυ τζαι ο Λάβης εθυμισετε μου ενα επεισοδιο απο τα πρώτα των Δυο Ξένων οπου πάει η Μαρίνα Κουντουράτου σε εκθεση ενος φίλου του Μαρκορά! χαχαχαχ

    Εγω εχω λιες τσέντες που τες γιαγιαδες μου. Εγω λαλω τες vintage, η Πρασινομήτωρ τζαι η Ξιππασμένη λαλουν τες "Συνελθε κόρη, εν πάεις καλα". Τωρα εν φυλάμενες στο δωματιο μου στην Κύπρο....την επομενη φορα θα τες φερω αλλοπως....

    Ρισπεχτ στον Καπουτζίδη για τα έουρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vintage,να τους πεις! :)))))))))))))
    Μια φορά ρώτησα συμφοιτήτρια που κρατούσε υπέροχη μικρή δερμάτινη τσάντα, από πού την αγόρασε. Χαμογελαστή μου είπε "Ήταν της γιαγιάς μου!", ακόμα ψάχνω για μια τέτοια τσάντα και δεν τη βρίσκω. Αφού τις έχεις γιατί δεν τις κρατείς; ε;:))
    Από τη γιαγιά τη Χωραϊτισσα κληρονόμησα ένα κολιέ και γόβες,που κάθονται στην Κύπρο προς το παρόν. :)
    Εμ...καταλαβαίνεις όμως πως ευτυχοδυστυχώς ο Λάβης έχει τατς Μαρίνας κι εγώ Μαρκορά, τατς όμως όχι υπερβολές ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Μόνο Ρισπέκτ στην πέννα του Καπουτζίδη! :))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! τζαι εγω εκληρονομησα κατι κοσμηματα μεγαλης συναισθηματικης αξιας.... Τες τσαντες εν τες εφερα αμερικη γιατι 1. εν καλοκαιρινες τζαι δαμε ποσο καλοκαιρι εχουμε τζαι δευτερο γιατι αρεσκει μου τα ξεχωριστα πραματα να τα κρατω/χρησιμοποιω σε ξεχωριστες καταστασεις! :))

      Εννοειται λιιιιιγο τατς Μαρκορα τζαι Μαρίνας... Δυσκολο να σε φανταστω με μαυρα τζαι μούσι!

      Διαγραφή
    2. αφού εν καλοκαιρινές οκ,λογικό,παρατήρηση καμ μπακ! :))))))))))
      Τα συναισθηματικής αξίας εν τα καλύτερα, η Ξιππασμένη δεν έχει τίποτε θέλεις να πεις;

      Ενώ μπορείς να φανταστείς τον Λάβη ξανθομπουκλέ βλαχάρα προκλητικά ντυμένη χαχαχαχα
      Ούτε στο καρναβάλι όμως!
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. ωραίο:)

    τα vintage εν πιο ωραία γιατί έχουν μιαν ιστορία πίσω τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρέσκεις μου γιατί εν είσαι δήθεν. και που τα ποστ σου βκάλλουνν μου κάτι πολλά θετικό:) έχω κι εγώ τσάντες τις γιαγιάς!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι τυχερή με τις τσάντες της γιαγιάς!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Διαγραφή
  5. μου αρέσουν τα ρετρό... φαντάστηκα πολλά ωραίες εικόνες με το ποστ σου... επεθύμησα να βολτάρω σε έτσι σκηνικό :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κυματοθραύστες