6/1/12

Τζαι άμαν έρτουν Φώτα και ξιππαστεί ο Σάντα...

...
Santa Claus Cooki Lollipops-Hungry Happeningst.com
τρέχει να προλάβει, να μεν του μείνει κανένα παιδάκι παραπονεμένο.
Ευτυχώς που δεν έχει την έγνοια των αερικών και των καλικαντζάρων αλλά μόνο του Ρούντολφ και της παρέας που εν ψιλοκουρασμένοι που τα ταξίδια-λαλείς ναν που την βαρεμάρα που αποκτούν κέρατα οι τάρανδοι;- και δεν πολυτραβούν το έλκυθρο με κέφι.Αν τους έδινε τα μισά μπισκότα από αυτά που κατέβαζε σε κάθε σπίτι; Ουψ,νεξτ γίαρ...

Εψές έδωσε τους λίγη (καλά,μπόλικη) κουμανδαρία για να φέρουν το νου τους,να πιάσουν τα σωστά μίλλια ώστε να προλάβουν τα δώρα της Ιταλίας και να πετακτούν σήμερα στην Κύπρο για ένα τελευταίο δώρο για μια κορού που κυκλοφορά στο μπλογκσποτ σαν Ξιππασμένη.

Για να πω την αλήθεια,ήξερα την Ξιππασμένη μόνο ως αδερφή της Πρασινάδας. Το μπλογκ της δεν το είχα διαβάσει ποτέ. Βέβαια,γράφει αραιά και πού καμιά κουβέντα της προκοπής και χάνεται.
Δεν συμπαθεί το λεμόνι-την αυγολέμονη χωρίς λεμόνι πάντως θέλω πολλά να τη δοκιμάσω. Πώς μπορεί να μην σου αρέσει το λεμόνι και να είσαι από Κύπρο; Έμπειράζει,παραπάνω λεμόνια για μας :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Σάζει το σπίτι της γιαγιάς της για να το κάμει δικό της, και για αυτό κτυπάει συναγερμούς εκτίμησης. Τα παλιά σπίτια με λίγη φροντίδα και σωστή ανακαίνηση,γίνονται ξανά κουκλάκια. Στη γειτονιά μας εχαλάσαν τα πλείστα, και μετατρέπονται σε πολυκατοικίες. Πιάνει με η ψυχή μου όποτε περάσω που το δρόμο του πατρικού του παπά μου. Αλόπως το "δικό μας" εν που τις τελευταίες μονοκατοικίες που έμειναν,σαν ποστκαρντ από τη δεκαετία του πενήντα.Σε επόμενο κείμενο όμως. Τέσπα, διαβάζοντας την Ξιππασμένη, μόνο ξιππασμένη δεν τη βρήκα.

Το πρώτο δώρο που της είχα ετοιμάσει ήταν ένας Σπέσιαλ Γύρος της Αμερικής. Από ένα μέχρι τρία εισιτήρια για να πάει με τις αδερφές της ή άλλα δύο αγαπημένα πρόσωπα,που λατρεύουν τις σειρές όσο η ίδια.
Νέα Υόρκη και Καλιφόρνια με Δωρεάν Είσοδο στα Γυρίσματα όποιας Τηλεοπτικής Σειράς παρακολουθεί: Στη Ν.Υόρκη για τα γυρίσματα του Law and Order:SVU, σε διάφορα σημεία της Καλιφόρνια για να δει από κοντά το CRIMINAL MINDS...
http://www.pumpupyourbook.com/wp-content/uploads/2010/11/I-Am-Santa-III.JPG


Κρατάς το πρώτο δώρο μα πιάνεις και δεύτερο: 
Τί θα έλεγες για ... συμμετοχή ως γκεστ σταρ σε ένα από τα επεισόδια; Διάλεξε όποια σειρά θέλεις, μίλησα με τους παραγωγούς και μπορείς να λάβεις μέρος, σαν μέλος του εργαστηρίου!Όχι σαν κομπάρσος αλλά θα έχεις και μερικά λογάκια! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Εν θα ένιωθες όμορφα να δεις στη λίστα των γκεστ σταρς: Ξιππασμένη Πρασινόπουλου;
Ελπίζω πως ναι! :))))))))))))))))))))))
Απολογούμαι που δεν σε έβαλα σε σειρά του Χριστόφορου,εν για το καλό σου όμως,μπιλίβ γιου μι.



Κι αν σε πιάσει κόλλημα- πιάνουν μας κι εμάς εδώ- να θέλεις να παρακολουθείς όλα αυτά τα επεισόδια ξανά και ξανά, πανεύκολο: Ένα πακέτο με όλα τα ντιβιντις όλων των σειρών που αγαπάς, συν εγγραφή με λογαριασμό για Ν χρόνια σε κάποιες από τις διαδυχτιακές βιντεοθήκες,για βραδιές που θα κόψεις εκτός σπιτιού.

Τέλος,
διότι είχαμε και Φώτα σήμερα,
ένα δίσκο ξηροτήγανα, έτσι για τη μέρα.
Πλουμιστρίνα;
εμ... Ο καλός ο Σάντα δε φέρνει ποτέ λεφτά. Εκτός αν τον καλέσουμε σε κυπριακό γάμο και τον ποτίσουμε ζιβανία.





4 σχόλια:

  1. Ωραίο το δωρο της ΞΙΠ! Ειδικα το guest starring ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολλλλλυυυυύ θαλασσα!!! Τα δώρα μου εν τέλεια!! Θα πάω χολιγουντ να παίξω στο κρίμιναλ μιντς!!! Γιες!!! Θα σας στείλω όλους ποστ καρντς και αυτόγραφα!! Και φυσικά θα πεταχτώ και απο Σικάγο να δω την Πρας!! Ευχατιστώ ξανά! Ηταν ωραίο και πολύ προσωπικό το δώρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωβ πολλά ωραίο το δώρο σου! Ποιός την πιάνει την Ξίπ!!!! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Grouta μου,ήλπιζα να της αρέσει,για να δούμε το σχόλιο της! :))))))

    Ξιππασμένη μου,
    χαίρομαι πολλά που σου άρεσε το δώρο σου,ειδικά μετά που σε άφησα να περιμένεις τόσο!!!
    :)))))))))))))

    Πρασινάδα μου,
    ευτυχώς άρεσε της! :))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κυματοθραύστες